Чотирирічній дівчинці відірвало ногу та пальці: очевидці розповіли про удар по базі відпочинку у Затоці

Чотирирічній дівчинці відірвало ногу та пальці: очевидці розповіли про удар по базі відпочинку у Затоці. || Фото: facebook.com/DSNSODE

Постраждалій при вчорашньому ракетному ударі по Затоці чотирирічній дівчинці відірвало пальці та ногу. Про це повідомляє Vgorodе з посиланням на Суспільне.

Жахливу трагедію прокоментував дідусь дитини Олексій Паскаль.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Страшне горе. У мене внучці ніжку... Я не можу говорити. Пальчики відірвало, ніжку відірвало. Невістка з контузією. Вони були тут, в епіцентрі вибуху. Це наша дача, ми будували її, ми продали все, щоб на старість щось. Але якщо воно завалилося, та й байдуже, а дитина?", - розповів Олексій.

Також вибуховою хвилею вибило вікна та двері у шести сусідніх будинках, пошкоджено лінії зв'язку та електропередач.

Комунальники та місцеві жителі допомагали розбирати завали, а уламки ракети зібрали в одному місці для поліції.

Пошкодження отримала дача Олексія Єлькіна. У будинку вибиті шибки, уламками пошкоджені внутрішні приміщення, меблі. Олексій розповідає, що врятувало те, що під час вибуху в будинку нікого не було.

"Я не знаю, що тут військового і який сенс для російської армії приніс цей удар. Чого вони домоглися? Страху? Ні! Ненависті? Ні! Зневаги. Ми їх зневажаємо. Боятися треба людину страшну, а коли це жалюгідний військовий злочинець, який воює з цивільним населенням далекобійними ракетами", - зазначив він.

Відео: suspilne.media

Нагадаємо, що ракетний удар завдали 16 травня близько 09:00. У цей час на одній із баз відпочинку знаходилася сім'я власників. Поранення отримали чотири особи. Епіцентр припав на один із блоків будівлі. Ударною хвилею на 200 метрів розкидало уламки, відкинуло машину та пошкодило дачі навколо. По обстрілу туристичної інфраструктури на Одещині прокуратура порушила кримінальне провадження.

Последние новости