Одеська кіностудія прокоментувала фейк про розміщення на її території ППО

Одеська кіностудія прокоментувала фейк щодо розміщення на її території ППО. || Фото: klymenko-time.com

Керівництво Одеської кіностудії відреагувало на заяви в соціальних мережах "про розміщення військ, складування зброї та встановлення засобів ППО на її території". Про це повідомляє Vgorode з посиланням на пресслужбу Одеської кіностудії.

Нагадаємо, раніше така інформація з'явилася у деяких ворожих телеграм каналах. Сьогодні офіційний представник російського МЗС Марія Захарова на брифінгу заявила, що наші військові розмістили ППО на Одеській кіностудії.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

[telegram post="vgorode_odessa/46880" desc=""]

Андрій Осипов показав журналістам " Суспільне " автомобіль часів Другої світової війни, розташований на території Одеської кіностудії. За його словами, це єдина військова техніка, яка є тут. Машина використовується під час кінозйомки.

Насправді зараз на Одеській кіностудії знаходиться у виробництві – документальний фільм "Військовий кутюр'є" режисера Бата Недіча. Інші два фільми – на стадії монтажу.

Як розповів директор кіностудії Андрій Осипов, у непростих умовах війни на Одеській кіностудії все ж таки триває кінопроцес. З метою безпеки більшість працівників працюють віддалено. Знімальний процес відбувається на різних локаціях міста та області.



Последние новости