Одеський департамент освіти та науки виступив проти іграшок Huggy Wuggy

Одеський департамент освіти та науки виступив проти іграшок Huggy Wuggy. || Фото: Департамент освіти та науки Одеської облдержадміністрації/facebook.com

Департамент освіти та науки Одеської облдержадміністрації розповів про небезпечні іграшки, які продають у нашому регіоні.
Мова йде про м'яку іграшку у вигляді істоти з дивною усмішкою під ім'ям Хаггі Ваггі.

Але річ у тому, що усміхнений любитель обіймів – персонаж жахів 16+, що обіймає, щоб убити, а червоний колір на обличчі навколо його численних зубів – символ крові жертв.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Huggy Wuggy – гра, на базі якої в інтернеті було створено багато агресивного, моторошного контенту. Ваші діти з легкістю можуть зустріти його в YouTube-сервісі. жорстоко помирають після програшу в дитячій грі, і це лише дві найтрендовіші речі в океані неадекватного контенту в Інтернеті, що з'явилися останнім часом, дошкільнята до цього точно не готові, що робити маленьким дітям з такою кількістю агресивних моделей поведінки, коли їх розвиток передбачає зовсім інше. Як вони повинні справлятися з тривожним навантаженням після перегляду сцен вбивства Тим більше в умовах нинішньої військової агресії, коли навколо і так суцільне зло і жорстокість Департамент просить батьків контролювати контент, який дивляться діти та захищати їх від негативного контенту, поки вони не зможуть захистити себе самі", – сказано у повідомленні департаменту.

Последние новости