Заміри повітря на Дерибасівській та відкачування води: як минула доба у одеських рятувальників

Заміри повітря на Дерибасівській та відкачування води: як минула доба в одеських рятувальників. || Фото: facebook.com/DSNSODE

За добу, з 17 по 18 серпня, в Одеському регіоні гасили вісім пожеж, дві з яких спалахнули у нашому місті. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

В області продовжуються спалахи сухої рослинності. За останню добу рятувальники виїжджали один раз на ліквідацію таких пожеж. Загальна площа рослинності, що постраждала від вогню, склала 0,05 гектара.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

О 22:16 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу до будівлі у Затоці на вулиці Лазурній. Загорівся дах двоповерхового садового будинку та прибудови до нього. О 23:44 пожежу локалізували та о 01:21 ліквідували на площі 150 квадратних метрів. Внаслідок пожежі пошкоджено дах, перекриття та домашнє майно. Загиблих та постраждалих немає. Причина пожежі та збитки – встановлюються. Від ДСНС залучали три одиниці техніки, 14 пожежників.

Був один виїзд на виміри гранично допустимої концентрації шкідливих небезпечних речовин у повітрі в Одесі, що на вулиці Дерибасівській. Усі показники опинилися у межах норми, шкідливих речовин не знайшли.

Допомога населенню

Вранці рятувальники допомогли медикам, де на вулиці Тенистій відчинили двері квартири, господиня якої, громадянка 1938 року народження, потребувала медичної допомоги.

У Татарбунарах на вулиці Центральній також допомогли відчинити двері квартири, господиня якої, громадянка 1934 року народження, тривалий час не відчиняла та не виходила на зв'язок. Медична допомога не знадобилася.

А о 04:16 на проспекті Небесної Сотні відчинили двері квартири, господиня якої, громадянка 1957 року народження, не могла потрапити додому.

Відкачування дощової води


В Авангарді на вулиці Авангардівській відкачали 10 кубометрів води з підвалу житлового будинку та три на вулиці Молодіжній. В Одесі на перетині вулиць Атамана Чепіги та Церковної відкачали 20 кубометрів дощової води з проїжджої частини. У селі Хлібодарське на Тираспільське шосе відкачали 20 кубометрів води із двору приватного домогосподарства. В Одесі на вулиці Супутників відкачали вісім кубометрів дощової води із двору трьох приватних домогосподарств.

Було виїзду виявлення невідомого предмета в Одесі на вулиці Вільямса. Місцеві жителі повідомили про звук годинника зі сміттєвого контейнера – виклик виявився хибним. У контейнері була дитяча іграшка.

У Болградському районі, село Вознесенка-1 знайшли один артснаряд калібру 71 міліметрів часів Другої Світової війни. Вилучення та знищення запланували на сьогодні.

Нагадаємо, що пожежники також майже п'ять годин ліквідували наслідки ракетних обстрілів у Затоці, де зруйнувалися та спалахнули будівлі. Попередньо постраждали чотири особи, які у стані середньої тяжкості потрапили до лікарні. На місці працювали психологи ДСНС. Залучали сім одиниць техніки та 42 пожежники.

Усі фото: facebook.com/DSNSODE

Последние новости