На Одещині спіймали прикордонника, який допомагав "ухилистам"

На Одещині зловили прикордонника, який допомагав "ухилистам". || Фото: facebook.com/ssu.odesa

На Одещині СБУ заблокувала черговий канал нелегального виїзду військовозобов'язаних через держкордон України. На цей раз організатором схеми виявився інспектор Білгород-Дністровського прикордонного загону. Про це повідомляє пресслужба Служби безпеки України.

Вартість безперешкодного перетину держкордону чоловіками призовного віку він оцінив у 2 500 доларів США за особу. За ці гроші прикордонник забезпечував клієнтам перехід кордону поза контрольно-пропускними пунктами.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Співробітники СБУ затримали ділка в порядку відразу після отримання грошей від чергового втікача, при спробі його незаконного переправлення через держкордон. Зловмиснику вже повідомили про підозру в частині третій статті 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України.

Заходи із затримання проводили оперативниками УСБУ в Одеській області спільно зі слідчими ГУ Нацполіції та Управлінням внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби за процесуального керівництва обласної прокуратури.

 

 

 

 

Последние новости