Геннадій Труханов нагородив мера Миколаєва Олександра Сєнкевича за оборону Одеси

Геннадій Труханов нагородив мера Миколаєва Олександра Сєнкевича за оборону Одеси. || Скриншот відео omr.gov.ua

Напередодні Дня міста Миколаєва, який щорічно відзначається в другу суботу вересня, мер Одеси Геннадій Труханов 9 вересня побував у цьому місті та вручив міському голові Миколаєва Олександру Сєнкевичу нагороду за "За оборону Одеси". Про це повідомляє пресслужба Одеської мерії.

"Сьогодні спокійне життя Одеси забезпечують ЗСУ та Миколаїв. Саме це місто знаходиться біля південних рубежів оборони та страждає від росіян. Крім допомоги Миколаєву, ми також хочемо висловити свою подяку кожному мешканцю міста в особі мера Олександра Сєнкевича", – сказав міський голова Одеси.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Почесну нагороду "За оборону Одеси" Геннадій Труханов започаткував цього року. Нею нагороджуються громадські організації, трудові колективи, одесити, мешканці інших міст України та іноземні громадяни, які допомагають нашому місту в боротьбі з російською агресією.

Відео: omr.gov.ua

Мер Миколаєва заявив, що це нагорода для кожного миколаївця, який робить все для оборони півдня, Одеси, Миколаєва та всієї нашої держави.

"Після війни ми обов'язково передамо цю нагороду до міського музею. Вона буде пам'ятним знаком того, що робили люди як на передовій, так і в тилу, захищаючи нашу державу від ворога", – сказав Олександр Сєнкевич.

Последние новости