Ще двоє захисників з Одеської області загинули на російсько-українській війні

Ще двоє захисників з Одеської області загинули на російсько-українській війні - фото

Захисники Валентин Островський та Юрій Бондаренко з Одеської області загинули на російсько-українській війні. Про це повідомили мешканці села Єгорівка та пресслужба Болградської районної військової адміністрації.

Так, війна забрала життя старшого матроса військової частини А0216
Островського Валентина Миколайовича 1992 року народження, мешканця села Єгорівка. Він загинув, обстоюючи незалежність нашої країни, на Херсонщині. 2 жовтня мешканці села зустріли тіло загиблого Героя живим коридором. На честь Валентина товариші проїхали біля його будинку та вшанували пам'ять бійця.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У мирний час він захоплювався дрифтингом. У загиблого залишилися дружина та двоє неповнолітніх дітей.

Також 2 жовтня у Болграді провели в останню путь тридцятитрирічного Юрія Андрійовича Бондаренка, який загинув 30 вересня від рук російських загарбників. Проводжаючи загиблого Героя, болградці стали навколішки на узбіччях вулиць, утворивши живий коридор.

Уродженець Болграда загинув під час боїв за визволення Херсонщини від російських окупантів внаслідок численних осколкових поранень. Його призвали до армії з мобілізації 30 березня цього року. Він був стрільцем – помічником гранатометника стрілецької роти стрілецького батальйону військової частини А0666.

 

 

Последние новости