За добу в Одесі затримали двох шпигунів РФ: один із них отримував гроші за фотографії

Одеські патрульні відзвітували за добу. || Фото: facebook.com/odesapolice

Минулої доби, з 4 та 5 жовтня, патрульні поліцейські Одеси обробили 848 викликів. Про це повідомляє речник Патрульної поліції в Одеській області Алла Марченко.

За добу виявили двох шпигунів РФ. Так, учора в Приморському районі патрульні зупинили чоловіка без документів. У його телефоні знайшли безліч фотографій інфраструктури та листування з абонентами РФ. Як виявилось, за інформацію йому перераховували гроші, що підтвердили смскі про поповнення карт. Він зізнався, що таким чином заробляв собі життя.

Ще одного чоловіка затримали у Приморському районі. У його телефоні також було безліч фотографій військових об'єктів та проросійські телеграм-канали.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також правоохоронці перевірили 37 підозрілих осіб, доставили до відділення поліції п'ять порушників комендантської години, виявили вісім водіїв, які перебували у стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння.

У місті сталося три ДТП із постраждалими. Так, учора вранці на проспекті Небесної сотні зіткнулися Mitsubishi та Volkswagen. За попередньою інформацією, водій першого авто не надав переваги у русі другому під час виїзду з прилеглої території. Після удару Volkswagen за інерцією врізався у стовп. До лікарні потрапив водій Mitsubishi.

Вчора вдень на вулиці Водопровідній Toyota наїхала пішохода, який переходив дорогу в недозволеному місці. Постраждав чоловік.

Вчора ввечері на вулиці Чорноморського Козацтва під час маневрування зіткнулися авто Peugeot та MAN. Після удару автомобіль Peugeot продовжила рух і врізалася у дерево. Постраждав водій.

Последние новости