Одеська область втратила ще трьох захисників

Одеська область втратила ще трьох захисників. || Фото: 2day.kh.ua

Ще троє військових із Одеської області загинули, два з них – на російсько-українській війні.

Так, 10 жовтня Кілійська громада отримала повідомлення про смерть 39-річного військового, мешканця Кілії В'ячеслава Бондаренка. Про цю втрату на своїй сторінці повідомив голова Кілійської ТМ В'ячеслав Чернявський.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначимо, що загиблий проходив військову службу за контрактом у зоні АТО, після його завершення повернувся до Кілії. З початком повномасштабного вторгнення Росії в Україну у березні було мобілізовано Ізмаїльським РТЦК та СП. Проходив службу на території Одещини. Попередньо відомо, що смерть чоловіка не пов'язана із воєнними діями.

 

 

Любашівська громада провела в останню путь Героя України Бризгалова Олександра. Сотні мешканців Любашівської громади, рідні, побратими, односельці, керівництво Любашівської селищної ради та колеги з філії ПАТ "Миколаївобленерго" Кривоозерського району, де працював Олександр та всі небайдужі прийшли віддати честь та схилити голови.

 



Усі фото: Любашівська громада/facebook.com

13 вересня 2022 року, захищаючи рідну землю, загинув Михайло Соловйов, державний інспектор СМО №3 митного поста "Чорноморськ-порт". Йому було лише 48 років, 27 з яких він віддав митниці. Він працював у митній варти, у різних підрозділах управління боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил. Останні два роки – інспектор відділу митного оформлення митного посту в Чорноморську. У Чорноморську він проживав із сім'єю. З цього міста 3 березня він вирушив у своє останнє відрядження – на війну. Михайло мав військовий досвід: під час термінової служби вісім місяців служив у знаменитому 240-му Особливому спецбатальйоні у складі багатонаціональних сил ООН у Югославії.

У Михайла залишилися мати, дружина, син та дочка – студенти. Його провели в останню путь сьогодні у Свято-Успенській церкві (смт Олександрівка, вулиця Центральна, 89).

 

 

 

Последние новости