На Херсонському напрямку загинув морпіх із Одеської області (оновлено)

На Херсонщині загинув морпіх з Одеської області. || Фото: yug.today

На Херсонщині загинув 37-річний морпіх Сергій Левченко з Ізмаїлу Одеської області. Про це повідомляє " Південь. Today ".

Захисник загинув 5 жовтня внаслідок ворожих артилерійських обстрілів поблизу села Білогірка Бериславського району.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами дружини загиблого військового Христини Левченка, Сергій народився 23 лютого 1985 року в Ізмаїлі. Він закінчив міську школу №8, після чого продовжив навчання у професійно-технічному училищі №38, отримавши диплом газоелектрозварювальника. Близько 14 років чоловік пропрацював за фахом на судноремонтному заводі в Ізмаїлі. Сергій був батьком двох дітей – 12-річної Катерини та дев'ятирічного В'ячеслава.

 

 

За словами Христини, коли в новинах тільки йшлося про можливу повномасштабну війну, її чоловік завжди казав, що якщо це справді так і буде, він обов'язково піде захищати свою родину та країну. Сергій так і зробив, хоча не мав військового досвіду. Він зібрався і вже 25 лютого добровільно пішов до військкомату, звідки його направили на службу до однієї з частин Одеської області.

"Я, звичайно, намагалася його відговорити. Але Сергій впевнено відповів, що він чоловік і повинен захищати свій будинок і свою сім'ю. Мені довелося тільки змиритися і підтримати його. Я завжди дуже хвилювалася про нього. А він заспокоював мене, казав, що все буде добре, що в нього все виходить на навчаннях і обов'язково повернеться додому живий та здоровий”, – зізналася жінка.

Востаннє Крістіна бачила свого чоловіка живим ще 30 серпня. Остання розмова по телефону відбулася 30 вересня, коли Сергій уже був в епіцентрі бойових дій Херсонської області. З того часу голоси коханого чоловіка жінка більше не почула… Через кілька днів від військового командування постукала у двері родини трагічна звістка про його загибель.

Про дату, час і місце прощання із загиблим воїном місцева влада повідомить пізніше.

 

Оновлено:

Прощання із Сергієм відбудеться завтра о 10:00 на вулиці Коцюбинського, 128. Героя поховають на Алеї слави, розташованої на новому цвинтарі у рідному Ізмаїлі. Поминальний обід заплановано на 12.00 у кафе "Тетяна".

Последние новости