На Одещині знайшли зниклу дівчину із Сум, яка втекла до хлопця

На Одещині знайшли зниклу дівчину із Сум, яка втекла до хлопця. || Фото: od.npu.gov.ua

В одному із сіл Ананьївської ОТГ на Одещині ювенали виявили 16-річну дівчину, яку розшукували поліцейські Сумської області. Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

Як виявилося, дівчина, нікого не сповістивши, поїхала з дому за сотні кілометрів до хлопця, з яким познайомилася у соціальній мережі. Про можливе місцезнаходження неповнолітньої мешканки Сумської області ювенальним поліцейським Одещини повідомили колеги із міста Тростянець. Проте на вказану адресу дівчини не було, а хлопець категорично заперечував навіть знайомство з нею.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Пошуки поліцейські не припинили і під час бесід із місцевими жителями встановили водія, який підвозив розшукувану та односельчанку із сином, який зустрічав її з автобуса. Після цього жінка розповіла, що дівчина, побачивши правоохоронців, зникла. Зниклу знайшли на кукурудзяному полі. 

Повідомляється, що це не перший випадок – нещодавно вона аналогічно побувала на Черкаській області. Дівчина пояснила, що не хоче жити з бабусею-опікуном. Наразі за нею вже виїхали співробітники поліції Сумської області, яку відвезуть додому.

Последние новости