Одеська область втратила ще одного захисника України

Одеська область втратила ще одного захисника України. || Фото: Болградська районна адміністрація/facebook.com

На російсько-українській війні загинув ще один захисник з Одеської області Карагез Костянтин Юрійович. Про це повідомляє Болградська районна військова адміністрація.

Матрос народився 21 травня 1993 року у селі Залізничне. У 2020 році Костянтин був призваний до лав ЗСУ за контрактом до підрозділу морської піхоти.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Герой загинув 19 жовтня 2022 року внаслідок бойового зіткнення під час артилерійських обстрілів у Херсонській області. 26 жовтня з 9:00 до 11:30 у Будинку прощання на вулиці Поштовій у Болграді відбудеться прощання з Героєм. Бажаючі віддати свою повагу Герою можуть взяти участь у живому коридорі з 11:40 на вулиці Поштової-вулиці Перемоги – вулиці 25-ї Чапаєвської Дивізії. Також попрощатися із загиблим військовослужбовцем можна буде біля його будинку о 12:30 за адресою: 25-ї Чапаєвської дивізії, будинок № 72 (будинок на території колишньої військової частини). Поховання Костянтина Карагеза відбудеться на сільському цвинтарі села Залізничне. Там також організують живий коридор з 14:00 на вулиці Бессарабській – вулиці Єрмака.

Вічна пам'ять та слава Герою!

Последние новости