Під Одесою чоловік катував двох односельців, щоб "вибити" визнання про крадіжку кавунів

Під Одесою чоловік катував двох односельців, щоб "вибити" зізнання про крадіжку кавунів. || Фото: informator.ua

У Балтській ОТГ Одеської області чоловік побив двох односельців, прив'язав їх за ноги до машини та возив районом, змушуючи зізнатися у крадіжці кавунів. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Повідомлення про побиття двох братів 40 і 49 років надійшло до поліції від їхньої родички. Постраждалі розповіли правоохоронцям, що односельець покликав їх на територію нежитлового домогосподарства нібито для розмови, але насправді почав звинувачувати їх у крадіжці кавунів із баштану.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Заперечення чоловіків тільки розлютили їх співрозмовника, і він, користуючись перевагою у фізичній силі, почав бити братів кулаками по голові, палицею по тулубу, прив'язав мотузку за ногу молодшої людини, тягав її по землі, змушуючи зізнатися у викраденні врожаю.

Фігуранта звинуватили в навмисному заподіянні сильного фізичного болю шляхом нанесення насильницьких дій, з метою змусити потерпілих вчинити дії, що суперечать їх волі, у тому числі отримати визнання провини. Обвинувальний акт направили до суду. Чоловікові загрожує від двох до п'яти років позбавлення волі.

За фактом крадіжки, в якій фігурант змушував зізнатися односельцям, розслідується кримінальне провадження.

Последние новости