Показував мисливську рушницю: на Одещині хлопець випадково застрелив 22-річну дівчину

Показував мисливську рушницю: на Одещині хлопець випадково застрелив 22-річну дівчину. || Фото: od.npu.gov.ua

У Роздільнянському районі Одеської області 26-річний хлопець через необережність до смерті застрелив свою 22-річну знайому. Про це повідомили у пресслужбі ГУНП в Одеській області.

Інцидент стався вночі 24 грудня за місцем проживання молодика. За попередніми даними правоохоронців, хлопець запросив дівчину до себе в гості. Після вживання слабоалкогольних напоїв господар вирішив показати своїй гості мисливську рушницю, проте випадково вистрілив із неї, внаслідок чого дівчина отримала несумісне із життям вогнепальне поранення в голову.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Фігурант сам зателефонував до поліції і розповів про те, що через необережність застрелив знайому. Молодика затримали. На даний момент він перебуває під вартою у СІЗО.

З місця скоєння злочину поліцейські вилучили і направили на експертизу зброю. З'ясувалося, що власником рушниці є вітчим затриманого, який зараз перебуває за кордоном.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України ("Умисне вбивство") і встановлюють всі обставини цієї події.

Правоохоронці нагадують, що зброю потрібно зберігати в металевих ящиках чи сейфах у розрядженому стані. Крім того, власники зброї повинні зробити все можливе, щоб доступ до зброї або боєприпасів не мали сторонні особи.

Последние новости