Отримай відповідь: що робити, якщо знайшли мертвого дельфіна в Одесі та області

Отримай відповідь: що робити, якщо знайшли мертвого дельфіна в Одесі та області. || Фото: facebook.com/ABDolphins

За останній рік останки загиблих дельфінів знаходять на Одещині та поблизу Миколаєва, а також у Криму. Щоб притягнути РФ до відповідальності за загибель тварин, потрібно повідомляти про загиблих дельфінів та фотографувати їх. Про це повідомляє організація Дельфіни Азовського та Чорного морів – Dolphins of the Azov and Black Seas.

Штормами може викинути мертвих дельфінів на береги Одеської області. Якщо побачите на березі живого чи мертвого дельфіна – пишіть та дзвоніть до організації за номерами:

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

+380673900118 (WhatsApp);
+380955674862 (WhatsApp, Telegram);
+380955486553 (WhatsApp, Telegram, Viber).

Після дзвінка вчені вирушать на місце, відберуть зразки тканин мертвих тварин і відправлять їх до провідних дослідницьких центрів Італії та Німеччини. Це допоможе дізнатися про причину загибелі тварини.

 


Зазначимо, що, за словами радника Генерального прокурора Максима Попова, вже розслідуються 11 справ щодо екоциду, пов'язаних з війною. Серед іншого йдеться про атаки росіян на українські нафтобази, удари по території Харківського фізико-технічного інституту з його ядерною установкою та загибель кількох мільйонів курей на Чорнобаївській птахофабрикі. Масова загибель дельфінів у Чорному морі також розслідується як екоцид.

Последние новости