На Одещині сім'ї загиблого прикордонника вручили орден "За мужність" ІІІ ступеня

На Одещині сім'ї загиблого прикордонника вручили орден "За мужність" ІІІ ступеня. || Фото: facebook.com/Odessaborderguard

У місті Південний Одеської області сім'ї загиблого прикордонника Сергія Желтякова вручили орден "За мужність" ІІІ ступеня. Про це повідомили у пресслужбі Одеського прикордонного загону.

Підполковник з першого дня повномасштабного вторгнення разом із побратимами стримував агресію та давав гідну відсіч ворогові на Донеччині.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

28 квітня 2022 року в населеному пункті Солодке Донецької області, де виконував бойове завдання Сергій Желтяков, велися запеклі бої з переважаючими силами супротивника, посиленими бронетанковою технікою. Того дня він встиг зателефонувати на кілька хвилин своєму тестеві, щоб привітати його з днем народження, а вже за чотири години, під час мінометного обстрілу за позиціями прикордонників, отримав тяжкі поранення, несумісні з життям. Йому було 44 роки.

Згідно з Указом Президента України за особисту мужність та самовіддані дії при забезпеченні захисту державного кордону та територіальної цілісності України підполковника Сергія Желтякова нагороджено орденом "За мужність" ІІІ ступеня посмертно.

У Сергія залишилася дружина та восьмирічна донька.

Усі фото: facebook.com/Odessaborderguard

Последние новости