Одеська область втратила ще п'ятьох захисників України

Одеська область втратила ще п'ятьох захисників України. || Фото: pravda.com.ua

На російсько-українській війні загинули п'ятьох захисників з Одеської області.

Як повідомляє Авангардська громада, 13 березня о 12.30 зустріли живим коридором у селі Прилиманське від вулиці Центральна буд.66 до Козацького Хреста нашого захисника Дмитра Безносюка. Він народився 13 січня 1974 року в Одесі. 2002 року родина переїхала до Прилиманського. На війну пішов добровольцем, але його покликали не відразу. У березні місяці Дмитро сам звернувся до Овідіопольського військкомату, але йому відмовили та поставили в резерв. У серпні надійшло повідомлення, що його закликають до лав ЗСУ.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Дмитро служив у 124-й бригаді 192-го батальйону ВЧ 7358. Отримав призначення на Донецький напрямок, звідти перекинули до Ізюма, у листопаді перенаправили до Чорнобаївки, де він і загинув.

Як повідомляє Арцизька міськрада, 12 березня Арциз провели в останню путь Філіпа Мунтяна, військовослужбовця ЗСУ, уродженця с. Мирнопілля Теплицької громади, яке віддало життя за Україну, за її незалежність та територіальну цілісність, за спокій та майбутнє кожного українця.

Автомобільна траурна процесія розпочалася вранці в Арцизі та попрямувала до села Мирнопілля, де відбудеться церемонія поховання.

Філіп народився 4 листопада 1999 року. Закінчив Мирнопільську школу. З моменту російського вторгнення в Україну разом із батьком Мунтяном Сергієм вирішив захищати рідну землю. Він загинув 3 березня 2023 року під час виконання бойового завдання у районі населеного пункту Оріхівка – Василівка Донецької області.

Філіп був стрільцем - помічником гранатометника першого стрілецького відділення другого стрілецького взводу третьої стрілецької роти другого стрілецького батальйону військової частини.

 

У Захарівській громаді повідомили, що на війні також загинули мешканець селища Роздільнянського району Квасняк Сергій Анатолійович та мешканець села Майорське Грабаровський Ігор Олегович.

 

 

У Ігоря залишилися дружина, батьки та діти, а у Сергія дружина, сестра та діти. Про дату зустрічі Героїв та похорон обіцяли повідомити пізніше.

 

Як повідомляє міський голова Балти Сергій Мазур, 12 березня у населеному пункті прощалися із мешканцем села Перельоту Сергієм Шарапанівським. Він загинув під "гарячим" Бахмутом, виконуючи бойове завдання.

 

 

Редакція Vgorode приносить співчуття рідним та близьким захисників. Вічна пам'ять усім Героям, які віддали життя за Україну!


Последние новости