На Соборній площі чоловік напав на дівчину та зламав їй щелепу

На Соборній площі чоловік напав на дівчину, коли та розмовляла телефоном. || Фото: od.npu.gov.ua

На Соборній площі в Одесі 43-річний іноземець напав на дівчину. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Інцидент стався увечері 12 березня. Помітивши, як дівчина розмовляє телефоном, зловмисник рушив слідом за нею, а в потрібний момент ударив її ногою в обличчя. Потерпіла впала на тротуар і нападник відібрав смартфон вартістю 14 тисяч гривень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Поліцію та "швидку" на місце події викликали пересічні громадяни. Медики госпіталізували постраждалу, їй діагностували перелом щелепи. Правоохоронці ж затримали правопорушника, він втік у дворі на вулиці Преображенській. Там же поліцейські виявили гаджет одеситки, який іноземець, злякавшись відповідальності, сховав у ринві.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого частиною четвертою статті 187 Кримінального кодексу України. Йдеться про напад з метою заволодіння чужим майном, поєднане з насильством, небезпечним для життя або здоров'я особи, яка зазнала нападу (розбій), скоєна в умовах воєнного стану. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна. Підозрюваного поліцейські помістили в ізолятор тимчасового тримання і зараз клопотають про застосування щодо нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Усі фото: od.npu.gov.ua

Последние новости