Поліція затримала одеситку, яка залучала дівчат до проституції

Поліція затримала одеситку, яка залучала дівчат до проституції. || Фото: od.npu.gov.ua

В Одесі поліцейські затримали 25-річну місцеву жительку, яка залучала дівчат, які опинилися у скрутному матеріальному становищі до заняття проституцією. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції в Одеській області.

Так, фігурантка розміщувала оголошення про надання послуг інтимного характеру у різних ресурсах інтернет-мережі, адмініструвала сторінки жінок у соціальних мережах та просувала їх анкети. Крім того, вона вела листування з клієнтами, визначала ціну та домовлялася про місце та вид інтимних послуг, які мали надати завербовані жінки.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За місцем проживання правопорушниці провели обшук, під час якого слідчі вилучили речові докази протиправної діяльності.

Громадянку затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Їй повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною другою статті 303 Кримінального кодексу України. Йдеться про втягнення особи в заняття проституцією з використанням уразливого стану цієї особи, або сутенерство, вчинені щодо кількох осіб. Даний злочин, згідно з чинним законодавством, карається позбавленням волі на строк від чотирьох до семи років. Цей злочин, згідно з чинним законодавством, карається позбавленням волі на строк від чотирьох до семи років.

Відео: od.npu.gov.ua

Наразі триває слідство та вирішується питання щодо обрання підозрюваній запобіжного заходу.

Последние новости