На Одещині попрощаються із двома загиблими захисниками України

На Одещині попрощаються із двома загиблими захисниками України. || Фото: Facebook-сторінка Ананьївської міської територіальної громади

В Ананьївській міській територіальній громаді попрощаються із загиблими військовослужбовцями Денисом Щербаковим та Юрієм Вдовіним. Про це повідомили у пресслужбі громади.

Старший матрос Денис Щербаков помер у лікарні від тяжких тілесних ушкоджень, отриманих у ДТП. Прощання з воїном відбудеться 2 квітня на цвинтарі Другої ділянки Ананьєва. О 10:00 тіло воїна доставили додому, де священик здійснить похоронний обряд над тілом, після чого о 12:00 траурна процесія пройде від Першої ділянки через місто (від вулиці Пролетарської вулицею Незалежності до вулиці Єврейська). На вказаних вулицях місцеві жителі на знак пошани до покійного створять живий коридор.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Майстер-сержант десантно-штурмової роти батальйону морської піхоти ЗСУ Юрій Вдовін загинув 25 березня. Поблизу населеного пункту Мар'їнка Донецької області він отримав несумісні із життям поранення. Юрій Вдовін узяв зброю руки ще на початку анексії у 2014 році, а також захищав Україну з перших днів повномасштабного вторгнення.

Прощання з Героєм відбудеться 4 квітня на центральному цвинтарі села Жеребкове. О 08:30 похоронний кортеж пройде маршрутом: від площі Перемоги вулицею Незалежності до вулиці Пролетарська. Далі тіло бійця доставлять до рідного села Селіванівка, а після короткого прощання загиблого привезуть до села Жеребкове, де у храмі Іоанна Богослова священик проведе чин відспівування та 12:00 здійснить над тілом воїна похоронну панахиду.

У загиблого воїна залишилися літні батьки.

Нагадаємо, 23 березня під час виконання бойових завдань біля міста Бахмут Донецької області загинув 23-річний житель села Долинка Одеської області Олексій Марусик. У загиблого захисника України залишилися дружина та однорічна дочка.

Вічна слава всім Героям, які віддали життя за свободу та територіальну цілісність України!

Последние новости