На Одещині попрощаються з Героєм, який рік вважався зниклим безвісти

На Одещині попрощаються з Героєм, який рік вважався зниклим безвісти. || Фото: Миколаївська громада Березівський район Одеська область/facebook.com

Миколаївська громада Одеської області попрощається з Героєм – Віктором Вікторовичем Луцьком. Про це повідомляє Миколаївська селищна рада Березовського району Одеської області.

На жаль, бій під Олександрівкою на Херсонщині став останнім для солдата. Йому було лише 32 роки.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

З 29 березня 2022 року вважався безвісти зниклим. У загиблого залишилися мати, батько, брат, дружина та діти. Траурна церемонія відбудеться 5 квітня 2023 року в селі Романівка вулиця Вишнева, 71 об 11:00. Завтра, 4 квітня 2023 року, тіло солдата привезуть додому. Усіх місцевих мешканців просять 4 квітня приєднатися до коридору слави близько 14:30 (час може бути змінено)

Нагадаємо, що 1 квітня, під час виконання бойового завдання, загинув молодший сержант Роман Юрійович Сухомлін із Одеської області. З початком повномасштабного вторгнення, Роман із псевдонімом "Тихий", не вагаючись став до лав Державної прикордонної служби України, щоб разом із побратимами вибити ворога з рідної землі та повернути мир та спокій державі.

Вічна пам'ять усім Героям, які віддали життя за територіальну цілісність та свободу України!

 

Последние новости