Не дожив кілька днів до 47-річчя: в Одесі попрощалися із загиблим прикордонником

Не дожив кілька днів до 47-річчя: в Одесі попрощалися із загиблим прикордонником. || Фото: facebook.com/Odessaborderguard

Сьогодні, 5 квітня, в Одесі попрощалися із загиблим прикордонником – молодшим сержантом Романом Сухомлиним. Про це повідомили у пресслужбі Одеського прикордонного загону.

Життя Романа обірвалося 1 квітня. Виконуючи бойове завдання на південному напрямку, він під час мінометних обстрілів отримав несумісне із життям поранення. 5 квітня захиснику України могло б виповнитися 47 років.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Загиблого Героя зустріли навколішки і провели в останню путь рідні, друзі та колеги-прикордонники.

Відео: facebook.com/Odessaborderguard

"Роман завжди був щирим, відкритим, цілеспрямованим, професійно підготовленим, завжди готовим прийти на допомогу, мав величезну жагу до життя та безмежно любив Україну. Він добре знав та вміло навчав побратимів бойовій справі, яка для нього була більше ніж хобі. Таким він залишиться для нас назавжди – сміливим і відважним воїном, який боровся за незалежність, мир та світле майбутнє для нашої країни. Скільки не мине часу, пам'ять про нього не згасне у наших серцях і стежка не заросте до його могили. Герої не вмирають! Пам’ять про звитягу Воїна назавжди залишиться у серцях рідних, близьких друзів, бойових побратимів та всього колективу Державної прикордонної служби", – йдеться у повідомленні прикордонного загону.

Нагадаємо, 5 квітня на Одещині попрощалися із захисником України Сергієм Гончаром, який загинув 2 квітня під Бахмутом Донецької області.

Вічна пам'ять усім Героям, які віддали життя за територіальну цілісність та незалежність України!

Последние новости