В Одеській ОВА розповіли, що буде з комендантською годиною у Великодню ніч

В Одеській ОВА розповіли, що буде з комендантською годиною у Великодню ніч. || Фото: depositphotos.com

У Великодню ніч комендантська година скасовуватись або скорочуватись на Одещині не буде. Про це повідомив виконувач обов'язків голови ОВА Борис Волошенков.

Враховуючи те, що великодні богослужіння зазвичай проводяться вночі, якраз у той період, коли діє комендантська година, на Одещині відзначають, що питання про відміну комендантської години на Великдень не розглядається. На території Одеси та Одеської області продовжує діяти комендантська година з 00:00 – до 05:00.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Представники релігійних громад та настоятель храмів Одещини повідомили, що всі Великодні богослужіння розпочнуться 16 квітня о 6:00. Отже, їхній початок відбудеться вже після завершення комендантської години і всі віруючі зможуть безперешкодно дістатися храмів. Міський електротранспорт розпочне свою роботу 16 квітня з 5:15-5.30 (залежно від маршрутів), маршрутні автобуси вийдуть на лінії з 5:30-6:00.

Головне управління ДСНС України на Одещині взяло участь в урочистостях з нагоди випуску молодих офіцерів Одеського державного університету внутрішніх справ. На плацу Одеського державного університету внутрішніх справ відбулися урочистості з нагоди випуску та посвячення до захисників правопорядку курсантів, на які запрошено керівництво ДСНС області.

Последние новости