Не дожив до 53 років: на Одещині попрощаються з військовим, який загинув на Донецькому напрямку

Не дожив до 53 років: на Одещині попрощаються з військовим, який загинув на Донецькому напрямку. || Фото: Facebook-сторінка Анатолія Чередниченка

18 квітня на фронті поблизу населеного пункту Соловйово Покровського району Донецької області загинув старший сержант Микола Стойков. Про це повідомили у пресслужбі Білгород-Дністровської районної державної адміністрації.

27 липня воїну могло б виповнитись 53 роки.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Прощання з Героєм відбудеться 23 квітня. О 10:00 з полеглим воїном попрощаються у місті Білгород-Дністровський на вулиці Михайлівська, 56, а о 12:00 – у селі Миколаївка на вулиці Чорноморська, 90 (база відпочинку "Лагуна").

Нагадаємо, у п'ятницю, 21 квітня, в Одесі попрощалися зі Всеволодом Саченком, Олександром Станковим, Петром Кирилляком та Володимиром Ступаком. Життя Володимира Ступака обірвалось у селі Олександрівка Херсонської області, а інші одесити загинули під Бахмутом Донецької області.

Також Vgorode повідомляв про те, що на російсько-українській війні загинув 31-річний воїн-кулеметник, соліст балету Одеської опери Ростислав Янчишен, який пішов на війну добровольцем.

Вічна пам'ять усім Героям, які віддали життя за незалежність і територіальну цілісність України!

Последние новости