На фронті під Херсоном та в Донецькій області загинули два захисники України з Одеської області

На фронті під Херсоном та на Донеччині загинули двоє захисників України з Одеської області. || Фото ілюстративне: zahid.espreso.tv

На фронті загинули захисники України з Одеської області Олександр Павловський та Сергій Циганенко.

Як повідомило "Суспільне", прощання із 45-річним старшим лейтенантом, командиром мінометної батареї 126 окремої бригади територіальної оборони Олександром Павленком, який підірвався на міні під Херсоном 20 квітня, відбулося сьогодні, 26 квітня, в Одесі біля Будинку офіцерів.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

На церемонію прийшли родичі, друзі та бойові побратими загиблого героя. Як повідомили родичі та знайомі загиблого бійця, на початку повномасштабної війни Олександр добровільно вступив до лав ЗСУ. У мирний час він мав свій меблевий бізнес, а також хобі: серфінг і риболовлю. У загиблого Героя залишилися дружина та син.

Відео: YouTube-канал "Суспільне Одеса"

Життя ще одного захисника України, оператора відділення самохідного артилерійського дивізіону військової частини А0666, солдата ЗСУ Сергія Циганенка, обірвалося 21 квітня поблизу населеного пункту Диліївка Краматорського району Донецької області. Про це повідомили у пресслужбі Штабу Южненської громади.

Воїн загинув під час виконання бойового завдання. Прощання з ним відбудеться 28 квітня об 11:00 у місті Южне, на вулиці Хіміків, біля пам'ятника Захисникам незалежності України.

28 квітня у громаді оголосили Днем жалоби. О 10:00 пам'ять загиблого воїна вшанують хвилиною мовчання.

Нагадаємо, на Одещині попрощалися з 36-річним Віталієм Холодовим, який загинув 8 квітня поблизу Бахмута.

Вічна пам'ять усім Героям, які віддали життя за Україну!

Последние новости