На Одещині попрощаються з військовим, який загинув у боях за Донецьку область

На Одещині попрощаються з військовим, який загинув у боях за Донецьку область. || Фото: Facebook-сторінка Білгород-Дністровської районної ради

9 березня поблизу населеного пункту Терни Донецької області загинув мешканець села Шабо Володимир Мирза. Про це повідомили у пресслужбі Білгород-Дністровської районної ради.

Про загиблого бійця згадують як про справжнього патріота, відповідального і надійного побратима, який свідомо став на захист Батьківщини і віддав заради нашого народу та країни найдорожче – власне життя.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Прощання з Володимиром Мирзою відбудеться 1 травня о 12:00 у селі Шабо за адресою вулиця Центральна, 69.

Нагадаємо, 23 квітня поблизу населеного пункту Новокалинове Донецької області загинув житель села Виноградне Новокальчівської громади 26-річний оператор-радіотелефоніст розвідувального відділення, старший матрос Євген Плаксій. Прощання з бійцем відбулося сьогодні у місті Березівка.

Також Vgorode повідомляв про те, що 28 квітня на Одещині попрощалися з 30-річним головним сержантом 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Володимиром Хану, який загинув під час виконання бойового завдання 23 квітня.

Вічна пам'ять усім Героям, які віддали життя за незалежність та територіальну цілісність України!

Последние новости