Одеська область втратила трьох захисників України

Одеська область втратила трьох захисників України. || Фото: styler.rbc.ua

На Одещині прощаються з трьома захисниками з Любашівської громади. Про це повідомили у пресслужбі громади.

Так, вже відбулося прощання із 49-річним військовослужбовцем Олександром Петровичем Косинським із села Любашівка на Одещині. Солдат помер, перебуваючи на лікуванні, від наслідків важких бойових поранень, отриманих на війні в 2022 році.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Олександра намагалися врятувати у шпиталях та лікарнях України. На жаль, його життя не вдалося врятувати. Прощання з Олександром Косинським відбулося 29 квітня о 13.00 у селищі міського тиру Любашівка на вулиці Добролюбова, 16/а.

До церемонії прощання та поховання приєдналося багато місцевих жителів.

 

Олександр Косінський. Фото: Любашівська громада/facebook.com

 

Також 29 квітня в результаті посттравматичного синдрому наклав на себе руки 33-річний воїн Сергій Миколайович Тягай, який брав участь у бойових діях у запеклих боях з російськими окупантами. Прощання із загиблим Героєм Сергієм Миколайовичем відбудеться 2 травня о 12:00 у селі Троїцьке на вулиці Незалежності, 210. Усіх небайдужих громадян просять приєднатися до церемонії прощання та поховання.

 

1 вересня 2022 року в запеклих боях з російськими окупантами, під час виконання бойового завдання, поблизу населеного пункту Брускінське Бориславського району Херсонської області, перестало битися серце 35-річного мешканця села Козачий Яр Валентина Валентиновича Дубова. Прощання із загиблим Героєм Валентином Дубовим відбулося сьогодні у селі Козачий Яр на вулиці Ставкова, 3. Усіх небайдужих громадян просять приєднатися до церемонії прощання та поховання.




Вічна пам'ять усім Героям, які віддали життя за незалежність та територіальну цілісність України!

Последние новости