Європейський комісар із гуманітарної допомоги засудив атаку РФ на Одесу

Європейський комісар із гуманітарної допомоги засудив атаку РФ на Одесу. || Фото: twitter.com/JanezLenarcic

Європейський комісар із гуманітарної допомоги Янез Ленарчич засудив ракетну атаку російських військ на Одесу, внаслідок якої постраждав гуманітарний склад Червоного Хреста. Про це він написав у Твіттері.

" Сьогодні (7 травня – Ред.) внаслідок російського ракетного удару по Одесі знищено гуманітарний склад Червоного Хреста. Рятувальна допомога, що призначалася для найбільш незахищених верств населення, вигоріла вщент. Атаки на гуманітарні структури є грубим порушенням міжнародного гуманітарного права", – написав Ленар..

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що раніше Одеська обласна прокуратура показала наслідки нічної ракетної атаки по області. Повністю знищено одну з баз відпочинку на узбережжі та пошкоджено будинки в окрузі.

Від вибуху ворожої ракети на території складського приміщення продовольчого підприємства в Одеському районі одна людина загинула і ще двоє отримали поранення. Внаслідок обстрілу та пожежі суттєвих руйнувань зазнала триповерхова складська будівля. Там зберігалася гуманітарна допомога від Червоного Хреста.

Последние новости