До узбережжя Одеської області після підриву Каховської ГЕС прибило протидесантну міну

До узбережжя Одеської області після підриву Каховської ГЕС прибило протидесантну міну. || Фото ілюстративне: pravda.com.ua

На Одещині військові знищили протидесантну міну, яку винесло на узбережжя після підриву Каховської ГЕС. Про це повідомили у пресслужбі Оперативного командування "Південь".

Військові зазначили, що внаслідок прориву води після підриву російськими окупаційними військами Каховської ГЕС стрімкою течією сміття, уламки різних предметів, човни і навіть будівельні конструкції несе річкою Дніпро та частково винесло до Чорного моря.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Також потоком зірвало мінно-вибухові загородження, які окупанти облаштовували на лівому березі. Поки що велика кількість мін дрейфує у воді за течією. Одну із таких протидесантних мін викинуло на берег Одеської області. Боєприпас контрольовано знищили сили оборони.

"В умовах розвитку надзвичайної ситуації, пов’язаної з підривом Каховської ГЕС, посилено мінну небезпеку вздовж берегів Дніпра, Дніпро-Бузького лиману та всього чорноморського узбережжя Миколаївщини і Одещини", – йдеться у повідомленні Оперативного командування "Південь".

Последние новости