До війни був лікарем-ембріологом: в Одесі попрощалися із 40-річним начальником батальйону

До війни був лікарем-ембріологом: в Одесі попрощалися із 40-річним начальником батальйону. || Фото: Суспільне Одеса

9 червня в Одесі біля Будинку офіцерів попрощалися із 40-річним військовим Віталієм Синенком, який до початку повномасштабної війни був лікарем-ембріологом, а на фронті очолював медичну службу батальйону. Про це повідомило "Суспільне".

Віталій Синенко загинув 16 травня поблизу Бахмута під час евакуації поранених з-під російських обстрілів. Чоловік був начальником медичної служби та єдиним лікарем батальйону. Мати загиблого Людмила розповіла, що син був дуже доброю і лагідною людиною, вірив у перемогу, а останнім часом часто казав, що бачить мертвих частіше, ніж живих.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"Хочу сказати, що це лікар від Бога. Оскільки коли у мене з'явилися онуки, це єдиний лікар-педіатр, який виходжував мого онука, виходжував онуків моїх друзів..Настільки його діти любили. Сумно, що ця людина, її не має більше в нашому житті. Я пам'ятаю її маленьким, це лікар був на всі часи", – зазначила знайома захисника Лариса.

Відео: YouTube-канал Суспільне Одеса

Окрім Віталія Синенка, біля Будинку офіцерів в останню путь провели військового Андрія Вітюкова, який загинув біля Дружківки Донецької області, та молодшого сержанта 126 бригади ТРО Юрія Цуркана. Труни всіх трьох бійців накрили жовто-синім прапором.

Последние новости