Військові передали до Одеського зоопарку малюків єнотовидних собак із Херсонської області

Військові передали до Одеського зоопарку малюків єнотовидних собак із Херсонської області. || Фото: t.me/odesacityofficial

Військові передали до Одеського зоопарку цуценят єнотовидного собаки, яких вони зняли з плавучих острівців у море. Про це повідомляє пресслужба міськради.

"Ще гості з Херсона. Ми сьогодні їздили за місто, взяли їх у наших військових. Зараз малюки у зоопарку. Дякую Вам, хлопці!!!", – сказав директор звіринця Ігор Бєляков.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Усі фото: t.me/odesacityofficial

Нагадаємо, що раніше директор Одеського зоопарку Ігор Бєляков готовий приймати деяких тварин із Херсона. Так, там можуть приймати пернатих. За його словами, він може прийняти дрібних птахів та ссавців, а також екзотичних тварин.

Також ми розповідали, що до берегів Одеської області стало приносити змій із затопленої Херсонської області. І Ігор Бєляков попросив повідомляти йому про такі випадки. Він виїжджав до моря на виклик поліції – було повідомлення про змію, але виявилося, що це водяний. На Херсонщині справді мешкає степова змія (Vipera renardi), і теоретично може її принести, але на практиці це дуже малоймовірно.

Последние новости