Жаби та колоди: на пляжах Одеси почали прибирати сміття

Жаби та колоди: на пляжах Одеси почали прибирати сміття. || Фото: t.me/odesacityofficial

Одеські комунальники продовжили ліквідацію наслідків вибуху Каховської ГЕС, прибирання пляжів. Про це повідомили у пресслужбі міськради.

Так, сьогодні, 14 червня, комунальні служби міста прибирали сміття на пляжі Ланжерон. Інші ділянки узбережжя забиратимуться після перевірки військовими на предмет вибухонебезпечних предметів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

 

 

"Ми прибираємо саме пляжну зону. Залучено комунальні підприємства та приватні компанії, що працюють уздовж узбережжя", – зазначив заступник директора департаменту міського господарства Віталій Цуркан.

Перед початком робіт було проведено інструктаж для робітників від фахівців ДСНС щодо правил поведінки у разі виявлення вибухонебезпечних чи інших підозрілих предметів.

Усі фото: t.me/ZKH_Odessa

[telegram post="vgorode_odessa/74272" desc=""]

Зазначимо, що мер Одеси Геннадій Труханов закликав одеситів не прибирати пляжі самостійно. За його словами, це може бути небезпечним.

"Насамперед ці роботи мають бути безпечними. Тому у разі виявлення будь-яких підозрілих предметів, роботи будуть зупинені. На сьогодні (13 червня – Ред.) ми виділили всю необхідну техніку. Участь у прибиранні беруть працівники наших ЖКС та комунальних підприємств ", – сказав Геннадій Труханов.

У мерії міста зазначили, що всі бажаючі взяти участь у прибиранні узбережжя можуть це зробити та приєднатися до комунальників, які отримали відповідний дозвіл та розпочали роботи на конкретній ділянці узбережжя.

Последние новости