Вночі РФ атакувала Одесу шістьма "калібрами": є руйнування та постраждалий

Вночі РФ атакувала Одесу шістьма "калібрами": є руйнування та постраждалий. || Фото умовне: vechirniy.kyiv.ua

Вночі 18 липня Одесу атакували шістьма ракетами "Калібр", які РФ випустила з Чорного моря, їх збило ППО. Про це повідомили у ОК "Південь".

Уламками збитих ракет та вибуховою хвилею від шкоди пошкоджено об'єкти портової інфраструктури, кілька приватних домоволодінь. У власному будинку поранення отримав чоловік похилого віку, його забрали до лікарні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також над Одеською областю збили 21 безпілотника Shahed-136. Спочатку ворог випустив кілька хвиль ударних безпілотників для того, щоб виснажити наші сили ППО.

Загалом городяни чули роботу ППО. Звуки вибухів лунали на Одещині о 02:01, в Одесі – о 02:06, 02:31 та о 04:02. Тож тихої ночі не вийшло. Городяни чули звук сирен.

У Чорному морі, станом на 18 липня, було 12 ворожих кораблів. Серед них – два ракетоносія. Можливий залп до 12 "калібрів".

Начальниця об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк ще 17 липня не виключила, що російські окупанти можуть завдати удару по Україні у відповідь на вибухи на Кримському мосту. Рівень загрози вона оцінила як високий.

Нагадаємо, що вранці 17 липня на Кримському мосту пролунало кілька вибухів, через що рух мостом було зупинено. Виявилося, що обвалилася частина дорожнього полотна, утворивши прірву.

Последние новости