В Одесі чиновник Держспоживслужби попався на хабарі

В Одесі чиновник Держспоживслужби попався на хабарі. || Фото: od.npu.gov.ua

В Одесі чиновник Держспоживслужби за тисячу доларів ставив на облік сільгосптехніку. Його спіймали "на гарячому". Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Так, поліцейські встановили, що працівник одного із підрозділів Головного управління Держспоживслужби на Одещині вимагає хабара. За 1000 доларів США він обіцяв суб'єкту господарської діяльності зареєструвати та ухвалити на облік п'ять тракторів. У разі надання зазначеної суми неправомірної вигоди, службовець погрожував підприємцю відмовити у реєстрації сільгосптехніки.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Речові докази у фігуранта вилучили. Йому повідомили про підозру в отриманні посадовою особою неправомірної вигоди за вчинення такою посадовою особою на користь того, хто надає неправомірну вигоду, будь-якої дії з використанням наданої їй влади та службового становища. Йому загрожує в'язниця терміном від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави. Ведеться слідство.

Усі фото: od.npu.gov.ua

Последние новости