На Одещині мотоблок зіткнувся з потягом: водієві відірвало частину ноги

На Подільському районі Одеської області мотоблок зіткнувся з потягом, через що водію сільгосптехніки відірвало частину ноги. || Фото: od.npu.gov.ua

На Подільському районі Одеської області мотоблок зіткнувся з потягом, через що водію сільгосптехніки відірвало частину ноги. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Ававрія сталася вчора ввечері, 24 липня, на перегоні Заплази-Жеребкове.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

38-річний водій мотоблоку не зупинився перед залізничним переїздом, незважаючи на заборонний сигнал світлофора та звукові сигнали, які подавав машиніст пасажирського поїзда, внаслідок чого сталося зіткнення.

Водій сільгосптехніки зазнав тяжкої травми ноги у вигляді ампутації стопи. Його 49-річна знайома, яка була поряд у причепі мотоблоку, не постраждала. За її словами, чоловік випивав, перш ніж сісти за кермо.

Потерпілого доправили до лікарні, де в нього відібрали біологічні зразки для перевірки стану алкогольного сп'яніння.

За цим фактом внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту, які спричинили потерпілому середньої тяжкості або тяжкі тілесні ушкодження або спричинили більший матеріальний кодекс). У рамках кримінального провадження призначили низку експертиз. Поліцейські встановлюють усі події, триває слідство.

 


Нагадаємо, що за минулі вихідні, 22 та 23 липня, в Одесі сталося дві ДТП: одна людина загинула, а авторка постраждала.

Последние новости