Майно одеського екс-військкома Борисова заарештували: родичі намагалися вивезти Porche

Майно одеського екс-військкома Борисова заарештували: родичі намагалися вивезти Porche. || Фото: dbr.gov.ua

Суд заарештував майно, гроші та банківські рахунки екс-начальника Одеського обласного ТЦК та СП Євгена Борисова та членів його родини. Його родичі намагалися вивезти Porche. Про це повідомляє пресслужба ДБР.

Серед заарештованого майна:

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- земельні ділянки загальною площею понад два гектари на Одещині;
- два будинки в Одесі загальною площею понад 420 квадратних метрів:
- домоволодіння в Одесі площею 78,5 га;
- дві квартири та 1/3 квартири в Одесі:
- автомобіль Toyota Land Cruiser, 2023 року випуску Автомобіль Mercedes-Benz G 63 AMG, 2022 року випуску Автомобіль Mercedes-Benz EQV, 2022 року випуску Автомобіль Mercedes-Benz GLE 400, 2021 року Автомобіль Porsche Macan GTS, 2016 року випуску Автомобіль Audi 1999 випуску і т.д.

Водночас, родичі Борисова намагалися вивезти частину майна за кордон. Так, при спробі перетину кордону у пункті пропуску "Паланка - Маякі - Зручне" зупинили автомобіль Porsche Macan GTS 2016 випуску. Як встановили працівники ДБР, авто зареєстроване на невістку Борисова та проходить речовим доказом у справі екс-військкома. У слідства є підстави вважати, що автомобіль купили протиправним шляхом. Його вилучили.

Нагадаємо, що проти Борисова порушено кримінальне провадження за кількома статтями за фактами незаконного збагачення. Суд помістив його під варту. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Последние новости