В Одесі "накрили" роботу кількох кол-центрів, з яких викрадали гроші з банківських рахунків

В Одесі "накрили" роботу кількох кол-центрів. || Фото: od.npu.gov.ua

В Одесі "накрили" роботу кількох кол-центрів. Представляючись працівниками різних фінансових установ, у людей випитували конференційну інформацію щодо їх банківських карток та рахунків, і лише отримавши від довірчих громадян необхідну інформацію, списували з їхніх рахунків гроші. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

У рамках розпочатого провадження за частиною третьою статті 190 (шахрайство, вчинене шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки) Кримінального кодексу України правоохоронці провели санкціоновані обшуки у приміщеннях двох кол-центрів, звідки вилучили понад 50 одиниць комп'ютерної техніки, мобільні телефони, обладнання SIP -телефонії та інші речі, які становлять інтерес для слідства.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Триває слідство. Призначено низку експертиз. Правоохоронці збирають докази щодо притягнення винних до відповідальності. Протидія шахрайству продовжується. Правоохоронці припинятимуть будь-які шахрайські схеми, спрямовані на заволодіння майном громадян.



Усі фото та та відео: od.npu.gov.ua

Последние новости