На вихідних в Одесі сталося дві ДТП із постраждалими: одна людина загинула (оновлено)

На вихідних в Одесі сталося дві ДТП із постраждалими: одна людина загинула. || Фото: facebook.com/odesapolice

За минулі вихідні, 5 та 6 серпня, в Одесі сталося дві ДТП з постраждалими. Одна людина загинула. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Одеської області у своєму звіті.

Так, учора вдень на вулиці Генерала Бочарова водій автомобіля Nissan не віддав перевагу руху електросамокату, внаслідок чого сталася аварія. Водія електросамокату госпіталізували.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також учора ввечері на Об'їзній дорозі наїхали на пішохода автомобілем Subaru, внаслідок чого пішохід загинув.

На місцях ДТП працювали патрульні та слідчі.

Відео: facebook.com/odesapolice

За останні вихідні поліцейські відпрацювали 1787 викликів, що надійшли на гарячу лінію 102. Виявили та перевірили 35 підозрілих осіб. До відділення поліції доставили 40 порушників комендантської години. Також оформили вісім водіїв у стані сп'яніння. Також виявили два факти незаконного обігу наркотиків.

Оновлено:

Поліцейські розслідують обставини ДТП у Пересипському районі Одеси, де загинув пішохід.

Аварія сталася вчора, 6 серпня, увечері на Об'їзній дорозі поблизу санаторію "Куяльник". 46-річний житель Одеського району автомобілем Subaru Legacy наїхав на 52-річного жителя Березівщини, коли він проходив неосвітлену ділянку дороги в невстановленому місці. Від одержаних травм потерпілий загинув. Водія перевірили на стан сп'яніння, він був тверезий.

На місці події працювали слідчі. До Єдиного реєстру досудових розслідувань слідчі внесли відомості за частиною другою статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, яка спричинила смерть потерпілого або тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження вилучили авто та призначили низку експертиз. Триває слідство.

 

Последние новости