На Одещині прикордонники заборонили в'їзд 71-річному шанувальнику "російського світу"

На Одещині прикордонники заборонили в'їзд 71-річному шанувальнику "російського світу". || Фото: Білгород-Дністровський прикордонний загін/facebook.com

У пункті пропуску "Старокозаче" прикордонники заборонили в'їзд 71-річному шанувальнику "російського світу". Про це повідомили у пресслужбі Білгород-Дністровського прикордонного загону.

Прикордонники заборонили в'їзд в Україну росіянину. Власник паспорта з двоголовим птахом з 2003 року мав вид на постійне проживання в нашій країні та їхав з-за кордону у супроводі доньки – громадянки України.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Попри тривале проживання нашій країні, чоловік залишався близьким до ідеології російського світу. Під час проведення фільтраційних заходів прикордонники спільно з представниками СБУ у його мобільному телефоні виявили контент, що свідчить про прихильність до російської агресивної політики. Навіть під час спілкування у пункті пропуску росіянин висловлював своє невдоволення, що в Україні змінюють дати святкування чи річниці та відмовляються від інших символів російського імперіалізму.

За прихильність до політики країни-агресора прикордонники заборонили чоловікові в'їзд в Україну терміном на три роки.

Последние новости