На Одещині бійцівський пес загриз на смерть свою господиню на очах у дитини

На Одещині бійцівський пес загриз на смерть свою господиню на очах у дитини. || Фото: dreamstime.com

9 серпня на Болградщині на Одещині бійцівський пес розірвав свою господиню на очах у дитини – жінка померла. Про це повідомляє "Бессарабія Інформ".

Так, трагедія сталася у селі Табаки. 38-річну мешканку Болграда на очах у дитини до смерті загриз її пес бійцівської породи.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Попередньо відомо, що жінка приїхала до Табаки, щоб погодувати бійцівських собак, які її чоловік розводив. Місцеві кажуть, що він навіть спеціально придбав у селі будинок, щоб готувати бійців для спеціальних боїв, які, незважаючи на заборону законодавством, досить популярні у районі, зокрема у селі Виноградівка та у самому Болграді. На жаль, ця справа стала фатальною для сім'ї.

Під час візиту господині до чотирилапих, одного з них, попередньо пітбулю, щось не сподобалося — він накинувся на свою жертву і покусав її до невпізнання. Від травм настала смерть потерпілої. На місці працювали поліцейські. Помічено і власника небезпечних тварин, який, за словами свідків, зараз дуже докоряє себе. Що примітно, якийсь час тому жінку ледве врятували від онкохвороби. У померлої залишилися двоє дітей — повнолітній син та молодша дівчинка.

Последние новости