В Одесі на пляжі мало не потонула жінка

В Одесі на пляжі мало не потонула жінка. || Фото ілюстративне: unsplash

Удень 12 серпня на пляжі 10-ї станції Великого Фонтану в Одесі бригада медиків врятувала жінку, яка почала тонути під час купання у морі. Про це повідомили у пресслужбі Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Медики прибули на місце події через дев'ять хвилин після отримання виклику та надали постраждалій усю необхідну допомогу. Жінку у тяжкому стані госпіталізували до Одеської обласної клінічної лікарні.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"Шановні одесити та гості нашого міста, обираючи пляжі місцем свого відпочинку, будьте дуже уважні та обережні на воді. Не йдіть купатися у стані алкогольного сп'яніння, не купайтеся в місцях не призначених для цього, завжди тримайте дітей у полі свого зору. Прості правила безпеки можуть врятувати життя та здоров'я вам та вашим близьким", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 12 серпня в Одесі офіційно відкрили шість пляжів : пляж Калетон, Інклюзивний пляж, Муніципальний пляж (район 14-ї станції Фонтану), пляж Ікра, пляж Чайка та Муніципальний пляж (район 10-ї станції Фонтану). Перебувати на території цих пляжів можна з 08:00 до 20:00.

Последние новости