Здавав окупантам позиції ЗСУ та координати енергооб'єктів: на Одещині судитимуть російського агента

Здавав окупантам позиції ЗСУ та координати енергооб'єктів: на Одещині судитимуть російського агента. || Фото: od.gp.gov.ua

На Одещині судитимуть чоловіка, який займався розвідувально-підривною діяльністю для представників спецслужб РФ. Про це повідомили у пресслужбі Одеської обласної прокуратури.

Так, за вказівками російських кураторів зрадник збирав дані про вогневі позиції, рух та розташування підрозділів українських захисників в Одесі.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Також інформатор передавав координати об'єктів енергетичної інфраструктури та інформацію про результати попередніх ракетних обстрілів для повторного ураження та остаточного виведення з робочого стану.

Прокурори направили стосовно зрадника до суду обвинувальний акт за частиною другою статті 111 Кримінального кодексу України ("Пособництво державі-агресору").

За таке порушення колаборанту загрожує позбавлення волі на строк від десяти до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від десяти до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна або без такої.

 

Последние новости