На Одещині алабай покусав дитину

На Одещині алабай покусав дитину. || Фото: zhitomir.info

27 серпня в одному з сіл Бородінської селищної територіальної громади алабай покусав дитину біля його будинку. Потерпілому надали медичну допомогу. Загрози його життю та здоров'ю немає. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Про інцидент у поліцію повідомили лікарі. Попередньо правоохоронці встановили, що ввечері, доки батьки займалися своїми справами, їхній восьмирічний син грав на вулиці біля двору з іншими дітьми. Раптом із сусіднього двору через зламаний паркан до них вибіг алабай. Пес накинувся на хлопчика і почав кусати. На крики дітей прибігли дорослі, які відтягли собаку та викликали "швидку" та поліцію.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Потерпілого відвезли до лікарні з ранами брити, стегна та вуха, надали необхідну медичну допомогу та відпустили додому на амбулаторне лікування. Наразі вирішується питання про притягнення власників алабаю до відповідальності за порушення правил утримання собаки, які спричинили заподіяння шкоди здоров'ю людини. Це правопорушення кваліфікується за частиною третьою статті 154 Кодексу України про адміністративні правопорушення та карається штрафом від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить від 1700 до 3400 гривень, з конфіскацією тварини.

Последние новости