Одеська область втратила ще чотирьох захисників України

Одеська область втратила ще чотирьох захисників України. || Фото: styler.rbc.ua

Загинули ще чотири бійці з Одеської області – Ганна Сторожук, Роман Борщ, Артем Махоротов, Андрій Хаборський та Андрій Хаборський.

Як повідомляють прес-служба 126-ї окремої бригади територіальної оборони міста Одеса, на фронті на Херсонщині загинула штаб-сержантка мінометної бригади з Одеської області Ганна Сторожук із позивним "Квітка".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

27 серпня біля села Верівка Херсонської області вона із чоловіком потрапила під обстріл російської армії. Чоловік Анни отримав поранення та перебуває у лікарні. Але сама захисниця загинула. Їй був лише 31 рік.

Як повідомили у Балтській громаді, похорон відбудуться цієї суботи 2 вересня. Про час та адресу прощання повідомлять пізніше.

Як повідомили у мерії міста Кілія, 31-річний житель міста Кілія Роман Борщ воював із ворогом у найзапекліших ділянках фронту. У тяжкому бою Роман отримав тяжкі поранення. Лікарі до останнього намагалися врятувати воєнне життя, проте, на жаль, 29 серпня його серце зупинилося. Романа поховають завтра, 31 серпня, у рідному місті. У зв'язку з цим, згідно з розпорядженням, на території усієї Кілійської міської територіальної громади Ізмаїльського району оголосили День жалоби.

А у Десантненському старостинському окрузі повідомили про загибель мешканця села Новомиколаївка Вилківської громади Артема Махортова. Він був командиром протитанкового відділення взводу вогневої підтримки аеромобільної роти аеромобільного батальйону. 26 серпня під час виконання бойового завдання військовий отримав поранення, яке стало для нього смертельним.

Про дату та час похорону Артема Махортова буде повідомлено додатково.

Як повідомляє Лиманська громада у Білгород-Дністровському районі, на війні загинув Андрій Хаборський, мешканець села Приморське Андрій Хаборський. Прощання з загиблим захисником відбудеться у четвер, 31 серпня, о 10:00.

 

Последние новости