Родина втратила другого сина: на фронті загинув мешканець Одеської області Євген Бончев

Родина втратила другого сина: на фронті загинув мешканець Одеської області Євген Бончов. || Фото: facebook.com/Надеждівський ліцей

На російсько-українській війні загинув захисник із Болградського району Одеської області – Євген Бончев. Його родина втратила на війні другого сина, оскільки у лютому він поховав молодшого брата – Ігоря. Про це повідомляє 11 бригада імені Михайла Грушевського Національної грвардії України.

Мати загиблого Євгена до останнього вірила, що її син живий. Вона зверталася з проханням допомогти у пошуках сина, який зник безвісти наприкінці серпня в районі Мала-Токмачка Запорізької області. Вона шукала його у списках поранених та полонених, проте, на жаль, дива не сталося.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

38-річний молодший сержант боровся у складі 11-ї бригади імені Михайла Грушевського. 29 серпня, під час виконання бойового завдання, військовий отримав поранення несумісні із життям.

Як повідомили у Надійдівському ліцеї – рідному навчальному закладі воїна, Євген був дуже розумним чоловіком із великим серцем. Надєждівський ліцей з початковою школою та гімназією Арцизької міської ради він закінчив із попелою медаллю, після чого здобув вищу освіту в Ізмаїльському ДДУ. З перших днів повномасштабного вторгнення він вступив до лав Збройних сил разом зі своїм молодшим братом Ігорем.

Все фото: facebook.com/Надеждівський ліцей

 

Последние новости