На Одещині затримали чоловіка за десять метрів від молдавського кордону

На Одещині затримали чоловіка за десять метрів від молдавського кордону. || Фото: facebook.com/Izmpz

Житель Запорізької області мріяв потрапити до села Копчак у Молдавії через Одеську область, але не вийшло. Про це повідомляє Ізмаїльський прикордонний загін.

Так, прикордонники Ізмаїльського загону 5 вересня пізно вночі затримали на державному кордоні поблизу села Кубей чоловіка призовного віку.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

До Молдови залишалося всього 10 метрів, однак, не вийшло. Охоронці державних рубежів з'явилися зненацька і затримали шанувальника нічних прогулянок біля кордону.

На 43-річного чоловіка склали протокол за статтею 204-1 КУпАП "Незаконний перетин або спроба незаконного перетину державного кордону України", справа направлена до суду. Також перевіряється у Болградському РТЦК та СП інформація, чи не знаходиться він у списку ухилістів.

Нагадаємо, що на Одещині прикордонники завадили перевізниці доставити військовозобов'язаного пасажира за кордон. 33-річний житель Херсонської області знайшов через закритий телеграм-канал послуги з надання допомоги з уникнення призову та безперешкодного потрапляння до Молдови.

Последние новости