На фронті загинули ще двоє захисників з Одеської області

На фронті загинули ще двоє захисників з Одеської області. || Фото з відкритих джерел

На російсько-українській війні загинули двоє захисників з Одеської області – Дмитро Ступницький та Андрій Калин. Про це повідомили в Ананьївській міській територіальній громаді.

Горе прийшло в родину Ступницьких із Новогеоргіївки – 5 вересня 2023 року поблизу населеного пункту Пречистівка Волноваського району, що на Донеччині загинув Дмитро Ступницький, військовослужбовець самохідної артилерійської батареї самохідного артилерійського дивізіону військової частини ЗСУ.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Дмитра призвали на службу у вересні 2021 року, під час служби виявляв особисту мужність та відвагу. У червні хлопцеві виповнився 21 рік.

 

Вересень назавжди став страшним і для сім'ї Лариси Калин, мешканки Третьої ділянки Ананьєва – рік тому, саме у вересні, мати розпочала пошуки свого зниклого сина Андрія. Він став на захист Вітчизни у березні 2022 року, був танкістом.

Під час важких і завзятих боїв на Херсонщині зник зв'язок із Андрієм. Надії жили у материнському серці рік. Тривали ДНК-експертизи, але настало остаточне підтвердження, що Андрій повертається "на щиті". Він загинув 16 вересня 2022 року під населеним пунктом Правдине Херсонської області. 3 вересня Андрію мав виповнитися 31 рік. У нього залишилася маленька дочка, мати та дружина.

 

Про дату, час та місце прощання з Героями повідомлять додатково.


Последние новости