Експожежний рятувальник та два його спільники в Одесі підпалювали авто на замовлення

Експожежний рятувальник та два його спільники в Одесі підпалювали авто на замовлення. || Фото: od.gp.gov.ua

Експожежного рятувальника та двох його спільників в Одесі засудили за умисне пошкодження чужого майна шляхом підпалу (частина третя статті 28, частина друга статті 194 КК України). Організатору призначили покарання у вигляді семи років позбавлення волі, двом співучасникам – 6,5 та п'яти років позбавлення волі. Про це повідомляє пресслужба прокуратури.

У суді довели, що співробітник одного із підрозділів Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України у Дніпропетровській області з метою наживи створив та очолив організовану групу. Чоловіки заробляли, одержуючи замовлення на підпали чужого майна, зокрема машин. Ділки ретельно готувалися та планували кожен зі своїх злочинів. Відстежували своїх жертв і терпляче вичікували сприятливий момент доведення свого наміру остаточно.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, у період з листопада 2019 року по червень 2020 року гастролери з Дніпропетровщини за грошову винагороду підпалили три елітні авто в Одесі. Внаслідок таких протиправних дій автомобілі повністю знищені, власникам транспортних засобів завдали збитків майже на 1,8 мільйона гривень.

Усі фото: od.gp.gov.ua

Последние новости