На Одещині затримали двох румунів, які перетнули кордон на моторному човні

На Одещині затримали двох румунів, які перетнули кордон на моторному човні. || Фото: dpsu.gov.ua

Прикордонники Ізмаїльського прикордонного загону затримали в гирлі річки Іванешть двох громадян Румунії, які незаконно перетнули кордон на моторному човні. Про це повідомили у пресслужбі Державної прикордонної служби України.

Так, під час патрулювання катером прикордонники виявили пришвартований до українського берега плавальний засіб із розпізнавальними знаками Румунії. Як з'ясували правоохоронці, на ньому незаконно перетнули українсько-румунський кордон двоє чоловіків – поціновувачів спортивної риболовлі. Затриманими виявилися батько та син, 1969 та 1996 років народження.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Відео: YouTube-канал "Пресслужба ДПСУ"

Згідно з рішенням Ізмаїльського міського районного суду Одеської області, іноземців притягнули до відповідальності за частиною другою статті 204-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення ("Незаконне перетинання чи спроба незаконного перетину державного кордону України"). Наразі кожному чоловікові необхідно заплатити штраф у розмірі восьми з половиною тисяч гривень. Катер як засіб вчинення правопорушення конфіскували, а чоловіків передали румунським колегам.

Последние новости