У бою з підрозділами РФ загинув захисник України з Одеської області Олексій Мельник

У бою з підрозділами РФ загинув захисник України з Одеської області Олексій Мельник. || Фото: facebook.com/groups/izmail.city

Під час бойового зіткнення з підрозділами РФ загинув старший стрілець другого відділення першого взводу оперативного призначення першого батальйону оперативного призначення солдат Олексій Мельник. Про це повідомили у пресслужбі Ізмаїльської районної військової адміністрації.

"Від імені Ізмаїльської районної військової адміністрації та від себе особисто висловлюю щирі співчуття сім'ї та близьким загиблого захисника. Розділяю біль вашої втрати та сумую разом з вами. Вічна пам'ять і слава українському воїну, який до останнього подиху захищав нашу країну", – написав глава Ізмаїльської районної військової адміністрації Родіон Абашев.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Нагадаємо, 21 липня під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Роздолівка Бахмутського району Донецької області загинув військовий із міста Арциз Одеської області Сергій Савка. Боєць не дожив два тижні до свого 37-річчя. Прощання з Героєм відбудеться сьогодні, 10 вересня, у місті Арциз.

Також Vgorode повідомляв про те, що 4 вересня під час участі в бойових діях у районі Олешківської територіальної громади Херсонської області загинув житель села Широка Балка – військовослужбовець ЗСУ, солдат Максим Хомик, 1991 року народження.

Вічна пам'ять усім Героям, які віддали життя за Україну!

Последние новости